”En underbar känsla när kreativiteten och fantasin tar över…” /Maria, deltagare.

Unna dig själv en upplevelse, där du skapar något nytt med dina egna händer, av en bit lera uppgrävd ur jorden. En upplevelse att minnas, och ett minne för evigt i den sak du själv tillverkar.

EVENT & KERAMIKGRUPPER

GÖR DIN EGEN KERAMIK

Unna dig själv en stund med kreativt skapande & en härlig upplevelse! Kom och skapa med lera, gör ett eget hjärta till din vägg eller ett kanske ett fat? Perfekt som present också, ge bort en upplevelse till den som har allt.

Vi håller på i två timmar och vi bjuder på fika under tiden. Först får du en introduktion till leran och några klassiska arbetssätt, därefter sätter du själv igång. Med dig hem får du både en unik upplevelse och ett alster som du tillverkat själv. Det du tillverkar torkas, bränns och glaseras i hjärtfabriken och därefter kan du hämta ditt alster.

För att boka in en egen grupp behöver ni vara minst 4 personer. Vill ni boka en fredag- eller lördagkväll från 17:00 går det också bra, då behöver gruppen bestå av minst 6 personer. Vi bokar främst in grupper under perioden september-maj, men du är alltid välkommen med förfrågan.  Välkommen att anmäla dig till dessa datum, eller kontakta oss för ett eget förslag på tid.

Lör 7 november 14:00-16:00 BUBBEL & LERA, 690kr/person
5 platser kvar (/7)

Anmäl dig redan nu!

Coronatider:
Just nu tar jag emot gruppbokningar som vanligt, och försöker skapa en miljö som gör det så tryggt som möjligt för alla. Alla får egna grundverktyg att arbeta med och det finns gott om handsprit och möjlighet att tvätta sig. Ta kontakt med mig så kikar vi på en tid för lite skapande!

Klicka här för att boka event

Priser

550 kr/person – Fika ingår
690 kr/person – Bubbel & snacks ingår

Perfekt som present, event vid möhippa, svensexa, födelsedagsfirande eller tillsammans med vänner eller din partner.

GÖR DIN EGEN KERAMIK

Unna dig själv en stund med kreativt skapande & en härlig upplevelse!

Kom och skapa med lera, gör ett eget hjärta till din vägg eller ett kanske ett fat? Vi håller på i två timmar och vi bjuder på fika under tiden. Vill ni boka en egen grupp och fira lite extra ordnar vi bubbel & snacks. Perfekt även som present, ge bort en upplevelse till den som har allt.

Först får du en introduktion till leran och några klassiska arbetssätt, därefter sätter du själv igång. Med dig hem får du både en unik upplevelse och ett alster som du tillverkat själv. Det du tillverkar torkas, bränns och glaseras i hjärtfabriken och därefter kan du hämta ditt alster, ett fint minne av din upplevelse.

Vi har keramikgrupper och grupper främst under perioden september-april, men Du är alltid välkommen med förfrågan. Du är välkommen att anmäla dig till dessa grupper, eller boka en egen tid.

Lör 7 november kl. 14:00-16:00 BUBBEL & LERA 690kr/person
5 PLATSER KVAR (/7)

Minsta antal deltagare om ni vill boka in en egen grupp är 4 personer. Vill ni boka en fredag- eller lördagkväll från 17:00 går det också bra, då behöver gruppen bestå av minst 6 personer.

Anmäl dig nu!

Coronatider:
Just nu tar jag emot gruppbokningar som vanligt och försöker skapa förutsättningar som känns så trygga som möjligt. Alla deltagare får egna grundverktyg att arbeta med och det finns gott om handsprit på plats och möjlighet att tvätta sig. Ta gärna kontakt med oss om du vill se på möjligheterna att boka en grupp!

Klicka här för att boka event

Priser

550 kr/person – Fika ingår
690 kr/person – Bubbel & snacks ingår

Perfekt som present, event vid möhippa, svensexa, födelsedagsfirande eller tillsammans med vänner eller din partner.