”En underbar känsla när kreativiteten och fantasin tar över…” /Maria, deltagare.

Unna dig själv en upplevelse, där du skapar något nytt med dina egna händer, av en bit lera uppgrävd ur jorden. En upplevelse att minnas, och ett minne för evigt i den sak du själv tillverkar.

EVENT & KERAMIKGRUPPER

GÖR DIN EGEN KERAMIK

Unna dig själv en stund med kreativt skapande & en härlig upplevelse! Kom och skapa med lera, gör ett eget hjärta till din vägg eller ett kanske ett fat? Perfekt som present också, ge bort en upplevelse till den som har allt.

Vi håller på i två timmar och vi bjuder på fika under tiden. Först får du en introduktion till leran och några klassiska arbetssätt, därefter sätter du själv igång. Med dig hem får du både en unik upplevelse och ett alster som du tillverkat själv. Det du tillverkar torkas, bränns och glaseras i hjärtfabriken och därefter kan du hämta ditt alster.

För att boka in en egen grupp behöver ni vara minst 4 personer. Vill ni boka en fredag- eller lördagkväll från 17:00 går det också bra, då behöver gruppen bestå av minst 6 personer. Vi bokar främst in grupper under perioden september-maj, men tar även emot förfrågan sommartid.

Anmäl dig redan nu!

Coronatider:
Just nu tar jag emot grupper med max 4 personer, då det gör att vi kan erbjuda tryggt avstånd mellan varandra. För att skydda äldre tar jag bara emot deltagare under 65 år i nuläget. Ta kontakt med mig så kikar vi på en tid för lite skapande! Vill du få med lera och verktyg hem, sitta hemma och sedan köra hit det du gjort för bränning och glasering, ta kontakt med mig.
kvar (/4)

Klicka här för att boka event

Priser

550 kr/person – Fika ingår
690 kr/person – Bubbel & snacks ingår

Perfekt som present, event vid möhippa, svensexa, födelsedagsfirande eller tillsammans med vänner eller din partner.

GÖR DIN EGEN KERAMIK

Unna dig själv en stund med kreativt skapande & en härlig upplevelse!

Kom och skapa med lera, gör ett eget hjärta till din vägg eller ett kanske ett fat? Vi håller på i två timmar och vi bjuder på fika under tiden. Vill ni boka en egen grupp och fira lite extra ordnar vi bubbel & snacks. Perfekt även som present, ge bort en upplevelse till den som har allt.

Först får du en introduktion till leran och några klassiska arbetssätt, därefter sätter du själv igång. Med dig hem får du både en unik upplevelse och ett alster som du tillverkat själv. Det du tillverkar torkas, bränns och glaseras i hjärtfabriken och därefter kan du hämta ditt alster, ett fint minne av din upplevelse.

Vi har keramikgrupper och grupper främst under perioden september-april. Sommartid bokar vi in ett fåtal, men du är alltid välkommen med förfrågan.

Minsta antal deltagare om ni vill boka in en egen grupp är 4 personer. Vill ni boka en fredag- eller lördagkväll från 17:00 går det också bra, då behöver gruppen bestå av minst 6 personer.

Anmäl dig nu!

Coronatider:
Just nu tar jag emot max 4 personer i varje grupp. Det gör att vi kan arbeta med tryggt avstånd. För att skydda de äldre tar jag bara emot deltagare under 65 år just nu. Ta kontakt med mig så bokar vi in en tid för skapande! Vill du få med lera och verktyg hem för att arbeta hemma och sedan köra hit det du/ni tillverkat för bränning och glasering, ta kontakt med mig.

Klicka här för att boka event

Priser

550 kr/person – Fika ingår
690 kr/person – Bubbel & snacks ingår

Perfekt som present, event vid möhippa, svensexa, födelsedagsfirande eller tillsammans med vänner eller din partner.